facebook
Jacco de Bruin
Gallenkamp Pelsweg 1
3768 HT Soest-Zuid
035 - 601 28 57
Neem contact met ons op

Trek Project One

2012-01-17

Trek Project One: De racefiets met een eigen identiteit.

Het nieuwe Trek Project One systeem geeft u de vrijheid om te bepalen op wat voor racefiets u rijdt en waarmee u gezien wilt worden. Door u zelf ontworpen. De vrijheid in de keuzes is enorm en alles kan worden bepaald. Van de kleur van de kabels, de versnellingsgroep tot het meest extreme lakwerk. Alles is mogelijk.

Jacco de Bruin Uw Rijwielspecialist en Trek Project One:
De perfecte combinatie


Wij verzorgen het gehele project one traject door u volledig te begeleiden in de keuzes die u kunt maken met Trek Project One. U bent bij ons in de showroom van harte welkom om u persoonlijk voor te laten lichten over alles wat met dit prachtige systeem te maken heeft. De techniek zit in ons bloed en wij kunnen u daar perfect over informeren. De voorbeelden in de showroom spreken voor zich En onze ervaring als specialist in Trek Project One zorgt voor de rest.

 
Trek Madone 6 series, Trek Speed Concept en Bontrager Aeolus wielsets

Alle keuze is vrij voor de project one handgebouwde modellen van de Trek Madone en de Trek Speed Concept. Ieder project one frametype heeft zijn standaard kleuren die vaak heel snel uitgeleverd kunnen worden. Ongeacht uw keuze voor de versnellingsgroep. De speciale Trek Madone project one signature series hebben een iets langere levertijd, dit komt door de speciale paintjob die wordt aangebracht. De handtekening van de artiest en uw eigen naam zijn hierbij altijd een optie. In de showroom kunnen wij u hierover alles vertellen..


Nieuwsoverzicht

Advies

Tweedehands

A-merken

Verzekerd

Leenfiets

Bedrijfsfietsen

Openingstijden

  • MaandagGESLOTEN
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 18:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • ZondagGESLOTEN

Zekerheid

Bovag Premium Gazelle Dealer Shimano Service Center Fietzeker