facebook
Jacco de Bruin
Gallenkamp Pelsweg 1
3768 HT Soest-Zuid
035 - 601 28 57
Neem contact met ons op

Project One Builder

De werkwijze om een Trek Project One te bestellen is vrij eenvoudig:

Let Op! De beste manier om een Trek Project One aan te schaffen is om bij ons in de showroom onder begeleiding de Trek Madone 6 series, Trek Speed concept, Bontrager Aeolus wielset of Madone frameset volledig samen te stellen. Wij zijn experts op dit gebied.

Als u thuis alvast wilt experimenteren of samen wilt stellen volgt u  het volgende stappenplan:

 

  

U gaat naar de website van Trek of naar onze showroom en stelt uw droom Madone samen. Alles kunt u hier bepalen. Behalve specifieke frame en lengtematen. Dit wordt later bepaald.

 Project One Bike Builder (nederlands)

 

2  

 

U selecteert ons als lever- en serviceadres, dit wordt dan aan ons kenbaar gemaakt zodra u uw fiets heeft voltooid en geaccepteerd. Dan kunnen wij al informeren over levertijden en eventueel met u contact opnemen.

 

 

3

 

Na contact met ons (per e-mail of telefoon) nodigen wij u uit om uw bestelling definitief te maken. Wij zorgen ervoor dat u de juiste framemaat  ingemeten krijgt en kunnen nog advies geven over wijzigingen of aanpassingen.

 

 

4

 

De bestelling wordt definitief gemaakt en uw Project One Madone wordt in productie genomen. Wij houden u op de hoogte over wijzigingen in de levertijd en natuurlijk wanneer de Madone voor u klaar staat. (meestal worden de standaard kleuren al binnen 2 a 3 weken uitgeleverd)

 

 

5

 

U kunt direct na aflevering genieten van uw prachtige nieuwe Madone. Wij zorgen voor de technische aspecten en de complete service.

 

 

Advies

Tweedehands

A-merken

Verzekerd

Leenfiets

Bedrijfsfietsen

Openingstijden

  • MaandagGESLOTEN
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 18:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • ZondagGESLOTEN

Zekerheid

Bovag Premium Gazelle Dealer Shimano Service Center Fietzeker