Deskundig advies

WELKE FIETS PAST BIJ MIJ: VAKKUNDIGHEID EN GOED ADVIES BIJ DÉ FIETSSPECIALIST

Een fiets moet bij u passen. Bij Jacco de Bruin Uw Rijwielspecialist wordt u geholpen door verkopers met kennis van de producten en affiniteit met fietsen. Wij willen dat u met een passende fiets naar huis gaat waar u na een paar maanden ook nog blij mee bent.  Indien u op een niet-passende fiets rijdt, kunt u last krijgen van schouders, polsen, nek en knieën. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn in het helpen kopen van een fiets

Maak een proefrit

Na een eerste selectie op basis van uw wensen bieden wij u de mogelijkheid om deze fietsen uit te proberen middels een proefrit. Het voelen en ervaren van de fiets geeft u een beter beeld dan alleen en fiets op een podium. Onze medewerkers nemen alle tijd om de voor- en nadelen  te bespreken en zelf te laten ontdekken welke fiets het beste bij u past.

Fiets kopen? Oriënteer gerust via internet, en koop uiteindelijk bij de fietsspecialist

Internet is niet meer weg te denken anno 2014, en bijna alles is via internet te koop, waaronder ook  fietsen. De op internet aangeboden fietsen worden veelal met korting aangeboden. Bij het aanschaffen van een fiets via internet mist u het advies op maat van een fietsspecialist.

De voordelen van een fietsspecialist ten opzichte van een internet fiets:

 • Een internetfiets wordt vaak ongemonteerd of slecht afgesteld afgeleverd. Wanneer de  fietsspecialist fietsen geleverd krijgt, moet deze altijd nog helemaal afgesteld worden, iets wat door internetwinkels vaak wordt overgeslagen. De bouten, moeren, kabels en spaken zijn dan niet goed aangedraaid waardoor er sneller defecten kunnen optreden.
 • Om lichamelijke klachten te voorkomen dient de fiets op maat te worden afgesteld.
 • De maat van een fiets kan verschillen bij bijvoorbeeld het gebruik van een verende zadelpen. Een rekenmodule voor het bepalen van de framehoogte geeft slechts een indicatie.
 • De internetwinkels geven ook garantie op fietsen, in de praktijk blijkt vaak dat u er meer voor moet doen om daar ook aanspraak op te kunnen maken. Op een fiets zit twee jaar garantie op de niet-slijtbare delen. Wanneer u bij ons een fiets gekocht heeft en er ontstaat een defect dan wordt deze direct door ons vervangen. De afhandeling met de fabrikant verzorgen wij als fietsspecialist voor  u, inclusief de (aan)betaling van het defecte onderdeel. Bij een internetwinkel wordt u vaak gevraagd het onderdeel op te sturen zodat men het kan beoordelen. In de praktijk blijjkt dat u vaak lang moet wachten op het nieuwe onderdeel welke u dan zelf moet monteren of tegen betaling.
 • De fietsspecialist verzorgt vaak een gratis servicebeurt na 3 maanden en korting op de twee volgende servicebeurten. Daarnaast bent u altijd welkom voor lucht in de banden, zadel en stuur verstellen etc. Deze service verlenen wij u kosteloos.
 • Bij internetwinkels is het niet mogelijk om een fiets in te ruilen, iets wat bij ons wel mogelijk is.
 • Naast de geboden korting op internet worden er vaak hoge verzendkosten gerekend waardoor een deel van de korting teniet wordt gedaan.

Een fiets moet dus goed passen en elk lichaam is uniek. Wij adviseren u graag over welke model en welke framehoogte voor u het beste is. Bovendien kunnen wij in de winkel het zadel, het stuur en de handvatten voor u afstellen zodat u in een zo prettig mogelijke houding zit. Naast een passend advies krijgt u bij aankoop van een fiets heldere uitleg over onderwerpen als garantie, verzekering en diverse betalingsmogelijkheden.


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00-18.00
Woensdag:  09.00-18.00
Donderdag:  09.00-18.00
Vrijdag:  09.00-18.00
Zaterdag:  09.00-17.00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

 • Gallenkamp Pelsweg 1
 • 3768 HT, Soest
 • info@jaccodebruin.nl
 • (035) 601 28 57
 • KvK: 52030830
 • BTW: NL850270376B01
 • IBAN: NL35RABO0102608741