Trek introduceert de Allant+

Trek introduceert de Allant+, de ultieme en meest stijlvolle e-bike voor woon-werkverkeer en dagelijks gebruik. Deze gloednieuwe e-bike koppelt een fraai en doordacht ontwerp aan de kracht en betrouwbaarheid van Bosch aandrijfsystemen. Het is de perfecte e-bike voor forenzen, voor mensen die vaker of verder willen fietsen in plaats van autorijden én voor iedereen die een hoogwaardige, snelle en stijlvolle e-bike wilt.


Trek introduceert de Allant+

Trek introduceert de Allant+

Trek introduceert de Allant+

Trek introduceert de Allant+

Trek introduceert de Allant+


Carbon topmodel Allant+ 9.9

Het meest in het oog springende model uit de Allant+ collectie heeft een OCLV Carbon frame. Deze 9.9 is leverbaar in twee frame varianten, namelijk voor de dames een stagger model en een heren model. Beide zijn voorzien van de krachtige Bosch 625Wh RIB accu en de krachtige Performance CX motor van Bosch.

Krachtige accu’s en motoren

De Allant+ is verkrijgbaar met een OCLV Carbon of een Alpha Aluminium frame en elk model is voorzien van het door Trek zelf ontworpen Removable Integrated Battery (RIB) systeem. De RIB-accu heeft een vermogen van 500Wh of

625Wh en zit volledig ingebouwd in het frame. Dat ziet er niet alleen fraai uit, maar de accu is bovendien eenvoudig en zonder gereedschap zijwaarts uit het frame te halen.

Elk model in de serie wordt aangedreven door een gloednieuwe Bosch Performance Line CX motor. Deze motor is lichter en heeft minder trapweerstand dan de vorige Bosch generaties waardoor het fietsen natuurlijker aanvoelt. De Allant+ modellen met Performance Line CX motoren ondersteunen tot 25 km/u.

Vergroot je afstand

Het door Trek ontworpen systeem Range Boost maakt het mogelijk een extra 500 Wh Bosch accu naadloos op de onderbuis te monteren waardoor je bijna twee keer zoveel bereik hebt en minder vaak hoeft te laden. Dat is ideaal voor rijders die langer willen rijden, meer woon-werkkilometers willen maken of grotere avonturen willen beleven.

Range Boost is te monteren op alle Allant+ modellen behalve de Allant+ 7 Lowstep. De montage kan alleen door Trek-dealers worden uitgevoerd, waarbij rijders de keuze hebben om Range Boost direct bij aanschaf of op een later tijdstip te laten monteren.

In contact en onder controle

Gebruiksvriendelijke Bosch controller-systemen zorgen dat extra trapvermogen en data onder handbereik zijn. Door de verschillende motorstanden kunnen rijders zelf beslissen hoeveel ondersteuning ze willen. Daarnaast zijn allerlei ritgegevens beschikbaar zoals huidige snelheid, accuniveau en resterend bereik.

Bepaalde modellen zijn uitgerust met een Kiox kleurendisplay dat ritgegevens toont, Bluetooth-apparaten ondersteunt en ook een ingebouwde antidiefstal-functie heeft.

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Vacature ervaren fietsmonteur

Gezocht: ervaren fietsmonteur

Cortina Fiets van het jaar nu ook als familie fiets!

De Cortina Common is er nu ook als familie model. Stoer, hip, veilig, oersterk en toch licht, comfortabel en praktisch. Dit alles vindt u terug in de Cortina Common Family. Vaders en moeders nemen allebei het huishouden en de opvoeding van de kids voor hun rekening. Daarom is de Cortina Common Family stoer – voor V/M. Om alle taken betrouwbaar uit te kunnen voeren is de fiets stevig en stabiel.

Riksja Zoeft door Soest!

Deze Riksja Zoeft door Soest! Met deze speciale riksja kunnen ouderen en mensen met een beperking samen met een verzorger heerlijk genieten van een tochtje door Soest. De riksja hebben wij met veel plezier geregeld. Wij wensen alle mensen die zowel voorop als achterop zitten heel veel fietsplezier!

Gazelle Grenoble C7+ HMB Elite wint iF Design Award

Gazelle heeft onlangs een de prestigieuze iF Design Award uitgereikt gekregen voor de Grenoble C7+ HMB Elite. De jury was onder de indruk van de manier waarop design en functie samengaan in dit model van Gazelle.

Je hebt maar één hoofd

Een enorme stap in bescherming tegen fietsgerelateerde hersenschuddingen zijn de nieuwe helmen van Bontrager met Wavecel technologie.

Girl Power

Alpina heeft superleuke fietsen voor kleine meisjes met de naam Girl Power. Een lekker lage instap, robuust en in zoveel leuke kleurtjes. Voor jouw hippe meid is er altijd wel een hele gave fiets te vinden.

Cortina marktleider

Natuurlijk maakt het ons niet uit, wie er marktleider is binnen de wereld van stadfietsen.

Mountainbiken wordt kinderspel

Met de nieuwe Wahoo van Trek wordt fietsen één groot feest. De fietsen zijn licht, sterk en hebben een groot versnellingsbereik, zodat je kleine spruit er overal mee uit de voeten kan.

Roparun mei 2018

Na een geweldige ervaring vorig jaar zijn Jacco en Esther ook dit jaar weer van de partij bij de RopaRun.

Olympische Gazelle fiets

Net als onze olympische sporters je stad en omgeving verkennen? Dat kan nu op de Gazelle CityGo Team NL.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00-18.00
Woensdag:  09.00-18.00
Donderdag:  09.00-18.00
Vrijdag:  09.00-18.00
Zaterdag:  09.00-17.00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

  • Gallenkamp Pelsweg 1
  • 3768 HT, Soest
  • info@jaccodebruin.nl
  • (035) 601 28 57
  • KvK: 52030830
  • BTW: NL850270376B01
  • IBAN: NL35RABO0102608741