De mooiste kinderfietsen

Kinderen worden groot en dan is een te kleine fiets geen gezicht. Daarom hebben wij voor elk wat wils in onze winkel en webshop. Van kleine beentjes tot tieners, van trapfietsjes tot stoere mountainbikes.


De mooiste kinderfietsenTerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Wij zoeken een verkoper/verkoopster

Ben jij diegene die makkelijk contact maakt en netjes mensen te woord kan staan. Ben je die sportieve persoon met een vlotte lach. Kun jij goed uitleg geven (nadat je bent opgeleid) over fietsen en accessiores? Neem je ondertussen met gemak de telefoon aan, beantwoord je mail en vul je ons team aan door ons werk uit handen te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Mail je korte motivatie met CV naar info@jaccodebruin.nl.

TER UITBREIDING: Vacature ervaren fietsmonteur !!!

Onderdelen genoeg maar wie zet het in elkaar? Wij zijn ter op zoek naar

een ervaren fietsmonteur m/v

Heb jij verstand van hybride fietsen, e-bikes en kun jij deze klaarmaken en repareren? Vind je het leuk om ook aan ATBs en racefietsen te sleutelen? Dan zoeken wij jou! Wij doen niet moeilijk, geen CVs of motivatiebrieven, kom gewoon langs of bel (035) 601 28 57.

Ben je goed zichtbaar in het verkeer?

Ben jij goed zichtbaar in het verkeer en heb jezelf voldoende zicht? Controleer je verlichting van je fiets regelmatig!

Tijd voor onderhoud

Gelukkig mag onze werkplaats open blijven. Dit is de tijd voor onderhoud aan je fiets. Ook voor elektrische fietsen is jaarlijks onderhoud echt een must. Bel voor een afspraak. We komen de fiets gratis ophalen en brengen hem ook weer thuis.

Lease a bike

De voordelen van een leasefiets zijn legio: Je hebt vrije fietskeuze. Fluitend naar je werk of school, want het onderhoud en reparaties zijn inbegrepen, net zoals de zekerheid van een fietsverzekering. En met de pechhulp kun je altijd weer verder.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00-18.00
Woensdag:  09.00-18.00
Donderdag:  09.00-18.00
Vrijdag:  09.00-18.00
Zaterdag:  09.00-17.00
Zondag:  Gesloten
 
Verhuurfietsen kunnen op afspraak ook op zondag afgehaald en teruggebracht worden.


Contactgegevens