Trek Verve+ Ideale elektrische fiets voor langere afstanden

De Verve+ is een veelzijdige elektrische fiets die is ontworpen om alle ritten zo comfortabel mogelijk te maken. Van woon-werkritten in de stad tot recreatieve uitstapjes in de natuur. Een zacht zadel, ergonomische handvatten en vering in de voorvork en zadelpen, zorgen zelfs op slecht wegdek voor heerlijk comfort. Door de afmontage met een derrailleur schakelt de Verve+ onder alle omstandigheden naar een hogere of lagere versnelling. Ideaal dus voor wie optimaal gemak wilt!


Trek Verve+ Ideale elektrische fiets voor langere afstanden

Trek Verve+ Ideale elektrische fiets voor langere afstanden

Trek Verve+ Ideale elektrische fiets voor langere afstanden

Trek Verve+ Ideale elektrische fiets voor langere afstanden


Lichtgewicht aluminium frames

De Verve+ elektrische fietsen is opgebouwd rond een licht aluminium frame dat beschikbaar is in verschillende varianten, zoals een heren model en een lage instap en stagger voor de dames. Het Verve+ frame heeft een geometrie die gericht is op maximaal comfort, met een rechte zitpositie die perfect is om onderweg alles goed te kunnen overzien.

 

Betrouwbare Bosch elektronica

Alle Verve+ modellen zijn uitgerust met de zeer betrouwbare middenmotoren en accu’s van Bosch. De plaatsing van motor en accu verschilt per model. De meeste modellen zijn naar keuze verkrijgbaar met een 300 Wh, 400 Wh of 500 Wh accu, zodat eenieder zijn elektrische fiets naar persoonlijke voorkeur en/of budget kan aanpassen.

 

Slimme toegang tot de accu

De modellen Verve+ 3 en hoger zijn voorzien van Trek's eigen Removable Integrated Battery (RIB) technologie. Met dit systeem is uitnemen en terugplaatsen van de accu kinderspel.

RIB is compact en gestroomlijnd en maakt de in het frame geïntegreerde Bosch accu toegankelijk zonder gereedschap. Het uitnemen van de accu is simpel en er zijn geen losse onderdelen die onderweg verloren kunnen raken. Door je sleutel te draaien, klikt de batterij los en komt een draaghendel tevoorschijn. De accu kan bij alle Verve+modellen op of van de fiets worden opgeladen.

Boost je actieradius

De Verve+ modellen die zijn uitgerust met RIB (met uitzondering van de stagger frames) hebben ook nog een extra optie, genaamd Range Boost. Daarmee kan een tweede, zeer krachtige 500 Wh accu op de onderbuis worden bevestigd en worden extra lange fietstochten mogelijk.

Met Range Boost vergroot je de actieradius significant en kun je in veel gevallen een retourtje naar je werk in de hoogste support stand volbrengen zonder tussendoor de accu op te moeten laden.  Deze optie kun je door ons laten installeren.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Trek Allant+ 7 en Supercaliber 9.8 door vakjury uitgeroepen tot Fiets van het Jaar 2020

Jaarbeurs Utrecht - De organisatie van de FIETS van het jaar verkiezing heeft zowel de Trek Allant+ 7 als E-bike van het Jaar en de Supercaliber 9.8 als Mountainbike van het Jaar uitgeroepen tot winnaars in hun categorie. De verkiezing 'Fiets van het Jaar' wordt georganiseerd door RAI Vereniging en deze awards gelden als de meest prestigieuze prijzen in de fietsindustrie. Uit alle uitzendingen kiest een onafhankelijke vakjury de beste fietsen per categorie.

Vacature ervaren fietsmonteur

Onderdelen genoeg maar wie zet het in elkaar? Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een ervaren fietsmonteur m/v Heb jij verstand van hybride fietsen, e-bikes en kun jij deze klaarmaken en repareren? Vind je het leuk om ook aan ATBs en racefietsen te sleutelen? Dan zoeken wij jou! Wij doen niet moeilijk, geen CVs of motivatiebrieven, kom gewoon langs of bel (035) 601 28 57.

Ultieme XC racebike is een klasse apart

Dit is de droomfiets die ik altijd al wilde hebben, maar die tot nu toe niet bestond. Vanaf nu rijd ik nergens anders meer op. Aldus Jolanda Neff. Jolanda won onlangs op haar nieuwe Supercaliber XC racebike een zilver medaille op het WK Cross-Country in Mont Saint-Anne in Canada.

De mountainbike Trek Fuel EX is vernieuwd!

De meest verkochte trail mountainbike van Trek, de Fuel EX, is grondig vernieuwd. De Fuel EX is altijd al een enorm veelzijdige mountainbike geweest, de perfecte keuze voor wie met n fiets overal uit de voeten wil kunnen. De vernieuwde Fuel EX is ng avontuurlijker, dankzij een gepdatet frame en betere vering, en een groter aantal framematen.

Trek District+ Ideale elektrische fiets voor dagelijks gebruik

Trek District+ is de elektrische fiets voor dagelijks gebruik die je snel en met gemak door de stad voert. Hij is duurzaam en onderhoudsarm en heeft een interne naafversnelling. De draaiende delen worden beschermt tegen alle weersinvloeden, vuil en stof. Schakel in de juiste versnelling bij het verkeerslicht, zonder te hoeven trappen, super handig in stadsverkeer.

De hond mee op de fiets

Met de nieuwe Cortina Bike Fashion Accessories wordt het meenemen van allerlei spullen op de fiets wel heel makkelijk. Zelfs uw huisdier kunt u vanaf nu op de fiets meenemen!

Vacature ter uitbreiding: Ervaren fietsmonteur


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00-18.00
Woensdag:  09.00-18.00
Donderdag:  09.00-18.00
Vrijdag:  09.00-18.00
Zaterdag:  09.00-17.00
Zondag:  Gesloten
 
Verhuurfietsen kunnen op afspraak ook op zondag afgehaald en teruggebracht worden.


Contactgegevens