Vacature verkoper of fietsmonteur

Ben jij een paar dagen in de week beschikbaar om bij ons in te de winkel te komen staan? Of ben jij handig met fietsen, een ervaren fietsmonteur en wil je bij een leuke werkgever aan de slag? Solliciteer dan nu....


Vacature verkoper of fietsmonteur


Wij hebben per direct plaats voor:

  • een verkoper / verkoopster
  • een fietsmonteur

Vacature verkoper/verkoopster

Als verkoper of verkoopster ben jij het gezicht in onze winkel. Je ontvangt onze klanten vriendelijk en waar je kan help je hen bij het uitzoeken van de juiste fiets en accessoires. Heb je geen ervaring met fietsen? Geen probleem, we leren het terwijl je bij ons werkt. Bovendien is er altijd wel iemand aanwezig waar je het aan kunt vragen. Wat wij zoeken is een leuke, vlotte man of vrouw met een vlotte babbel die ook op zaterdag kan werken. Leeftijd maakt ons niet uit en uren kunnen in overleg.

Vacature fietsmonteur

Ben jij een ervaren fietsmonteur of wil jij het vak leren? Bij ons is er voor beiden plek. Je werkt met verschillend fietsen, e-bikes, racefietsen en atb's. Je werkt aan het kant en klaar maken van nieuwe fietsen, onderhouden van allerlei fietsen en repareren van mankementen. We hebben een fijne werkplaats waar alles voor handen is. Leeftijd maakt ons niet uit. Wij zoeken iemand die echt de handen uit de mouwen wil steken en het leuk vind om in ons team te komen werken.

Interesse?

Je mag naar onze winkel of werkplaats komen om kennis te maken. Een email is ook goed, stuur deze naar info@jaccodebruin.nl Je kunt ook bellen om een afspraak te maken (035) 601 28 57

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Overig nieuws

Tips voor het veilig gebruiken van een fietshelm.

Jaarlijks gebeuren er veel ongelukken onder fietsers met hersenletsel als gevolg. Het dragen van een fietshelm verkleint de kans op hersenletsel met 60%. Wij bieden helmen voor iedereen, voor jong en oud, amateur tot prof, en de fietser die dagelijks naar het werk of school fietst.

SQlab zadels

Meer vrije ruimte betekent minder druk! Het getrapte zadelsysteem van SQlab zorgt voor meer ruimte rondom de gevoelige delen door het toepassen van een lagere zadelneus. Voor zowel dames als heren. Deze technologie wordt aangegeven door Ergolux© en Ergowave©. Ergowave© wordt gebruikt bij de sportieve mountainbike, racefiets en trekking zadels. De Ergolux© zadels zijn voorzien van iets meer padding. Ook de vorm is net wat anders, wat meer comfort brengt tijdens lange tochten op de e-bike of de stadsfiets.

ENRA wijzigingen per 1 april

Het nieuwe seizoen begint met wijzigingen van de producten van ENRA. Lees hieronder de belangrijkste wijzigingen.

Zeven redenen om (vaker) de fiets te pakken!

Mobiliteitsalternatieven, meer leefbare steden en veranderende levensstijlen zijn actuele onderwerpen voor de publieke discussie, met name in het jaar waarin we met regelmaat worden gewezen op het belang van harmonie met onze buren en de natuur. Nu meer dan ooit heeft visie op een gezondere en duurzamere benadering van stedelijke mobiliteit, met de fiets als middelpunt, een nieuw niveau van urgentie bereikt.

Fiets naar het werk en bespaar €1.500,- per jaar

Met het vervallen van het thuiswerk-advies keert Nederland massaal terug naar kantoor, maar door de stijging van de huidige brandstofprijzen is de auto een steeds minder aantrekkelijk vervoersmiddel. Vandaar dat het steeds interessanter wordt naar het werk te gaan met een fiets of e-bike. Cortina heeft een leuke tool ontwikkeld waarmee je de besparing ten opzichte van de auto inzichtelijk kunt maken.

MTB Vignet 2022 hier verkrijgbaar

Als je wilt mountainbiken in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug dan heb je een Vignet nodig. Je kunt bij ons nu al het MTB Vignet 2022 halen.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00-18.00
Woensdag:  09.00-18.00
Donderdag:  09.00-18.00
Vrijdag:  09.00-18.00
Zaterdag:  09.00-17.00
Zondag:  Gesloten
 
Verhuurfietsen kunnen op afspraak ook op zondag afgehaald en teruggebracht worden.


Contactgegevens