Gazelle Grenoble C7+ HMB Elite wint iF Design Award

Gazelle heeft onlangs een de prestigieuze iF Design Award uitgereikt gekregen voor de Grenoble C7+ HMB Elite. De jury was onder de indruk van de manier waarop design en functie samengaan in dit model van Gazelle.


Gazelle Grenoble C7+ HMB Elite wint iF Design Award


De Gazelle Grenoble C7+ HMB Elite heeft een brede, lage instap en de accu zit in de onderbuis. De jury over de Gazelle Grenoble: “De accu (BOSCH powertube) is in de onderbuis geïntegreerd. Met een fraaie combinatie van ronde vormen, strakke lijnen en eigentijdse matte kleuren zijn de designers van Gazelle er in geslaagd om een stijlvolle look te combineren met een lage instap. Bijkomend voordeel: de lage plaatsing van de accu geven de Grenoble C7+ HMB Elite een zeer stabiel en comfortabel weggedrag. Plus: de bagagedrager blijft vrij voor fietstassen, een mandje of een kinderzitje.”

Veiligheid op zijn mooist

Ook als het gaat om veiligheid laat de Grenoble C7+ HMB Elite volgens de jury perfect zien hoe design en functie hand in hand kunnen gaan. Zo beschikt hij over de innovatieve FenderVision verlichting met LED-technologie. Dat betekent dat zowel de vóór- als achterverlichting is geïntegreerd in het spatbord. “Die designfeature zorgt voor een ‘cleane look’ en tegelijkertijd is de verlichting hierdoor minder kwetsbaar voor beschadigingen. Daar komt bij dat de krachtige (50 Lux) lichtbundel vóór eenvoudig instelbaar is. En voor extra veiligheid is de FenderVision verlichting ook van opzij zeer goed zichtbaar”, geeft de jury aan.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Riksja Zoeft door Soest!

Deze Riksja Zoeft door Soest! Met deze speciale riksja kunnen ouderen en mensen met een beperking samen met een verzorger heerlijk genieten van een tochtje door Soest. De riksja hebben wij met veel plezier geregeld. Wij wensen alle mensen die zowel voorop als achterop zitten heel veel fietsplezier!

Je hebt maar één hoofd

Een enorme stap in bescherming tegen fietsgerelateerde hersenschuddingen zijn de nieuwe helmen van Bontrager met Wavecel technologie.

Girl Power

Alpina heeft superleuke fietsen voor kleine meisjes met de naam Girl Power. Een lekker lage instap, robuust en in zoveel leuke kleurtjes. Voor jouw hippe meid is er altijd wel een hele gave fiets te vinden.

Cortina marktleider

Natuurlijk maakt het ons niet uit, wie er marktleider is binnen de wereld van stadfietsen.

Mountainbiken wordt kinderspel

Met de nieuwe Wahoo van Trek wordt fietsen één groot feest. De fietsen zijn licht, sterk en hebben een groot versnellingsbereik, zodat je kleine spruit er overal mee uit de voeten kan.

Roparun mei 2018

Na een geweldige ervaring vorig jaar zijn Jacco en Esther ook dit jaar weer van de partij bij de RopaRun.

Olympische Gazelle fiets

Net als onze olympische sporters je stad en omgeving verkennen? Dat kan nu op de Gazelle CityGo Team NL.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00-18.00
Woensdag:  09.00-18.00
Donderdag:  09.00-18.00
Vrijdag:  09.00-18.00
Zaterdag:  09.00-17.00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

  • Gallenkamp Pelsweg 1
  • 3768 HT, Soest
  • info@jaccodebruin.nl
  • (035) 601 28 57
  • KvK: 52030830
  • BTW: NL850270376B01
  • IBAN: NL35RABO0102608741