Je hebt maar één hoofd

Een enorme stap in bescherming tegen fietsgerelateerde hersenschuddingen zijn de nieuwe helmen van Bontrager met Wavecel technologie.


Je hebt maar één hoofd

Je hebt maar één hoofd

Je hebt maar één hoofd

Je hebt maar één hoofd


Met de nieuwe helm van Bontrager met Wavecel techniek, heb je tot 48x minder kans op een herschudding in vergelijking met een standaard EPS-helm. Dat is echt enorm veel. Waardoor dat komt? WaveCel fungeert als een kreukelzone die de impact-energie van een botsing opneemt.

Bovendien biedt de helm naast optimale bescherming, ook comfort en pasvorm. Je hoofd blijft lekker koel en de nieuwe WaveCel weegt slechts 53 gram meer, dus de helm blijft lekker licht. En de WaveCel helemen zitten fantastisch door het makkelijk op maat stellen met de boa-sluiting.

ij hebben de volgende helmen voor je in huis. Kom kijken en passen, want deze helmen beschermen je optimaal. Bovendien krijg je bij ons ook nog eens een Niet-Goed-Geld-Terug granatie binnen 30 dagen en als je WaveCel helm binnen een jaar na aanschaf bij een val beschadigd raakt, krijg je met de Bontrager Crash Replacement garantie van ons gratis een nieuwe.

 

 

 

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Riksja Zoeft door Soest!

Deze Riksja Zoeft door Soest! Met deze speciale riksja kunnen ouderen en mensen met een beperking samen met een verzorger heerlijk genieten van een tochtje door Soest. De riksja hebben wij met veel plezier geregeld. Wij wensen alle mensen die zowel voorop als achterop zitten heel veel fietsplezier!

Gazelle Grenoble C7+ HMB Elite wint iF Design Award

Gazelle heeft onlangs een de prestigieuze iF Design Award uitgereikt gekregen voor de Grenoble C7+ HMB Elite. De jury was onder de indruk van de manier waarop design en functie samengaan in dit model van Gazelle.

Girl Power

Alpina heeft superleuke fietsen voor kleine meisjes met de naam Girl Power. Een lekker lage instap, robuust en in zoveel leuke kleurtjes. Voor jouw hippe meid is er altijd wel een hele gave fiets te vinden.

Cortina marktleider

Natuurlijk maakt het ons niet uit, wie er marktleider is binnen de wereld van stadfietsen.

Mountainbiken wordt kinderspel

Met de nieuwe Wahoo van Trek wordt fietsen één groot feest. De fietsen zijn licht, sterk en hebben een groot versnellingsbereik, zodat je kleine spruit er overal mee uit de voeten kan.

Roparun mei 2018

Na een geweldige ervaring vorig jaar zijn Jacco en Esther ook dit jaar weer van de partij bij de RopaRun.

Olympische Gazelle fiets

Net als onze olympische sporters je stad en omgeving verkennen? Dat kan nu op de Gazelle CityGo Team NL.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00-18.00
Woensdag:  09.00-18.00
Donderdag:  09.00-18.00
Vrijdag:  09.00-18.00
Zaterdag:  09.00-17.00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

  • Gallenkamp Pelsweg 1
  • 3768 HT, Soest
  • info@jaccodebruin.nl
  • (035) 601 28 57
  • KvK: 52030830
  • BTW: NL850270376B01
  • IBAN: NL35RABO0102608741